Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Bravo scumpu' mamii, tu eşti cel mai deştept (I)/Despre SinguratateÎn vremurile când prestam cu patos într-o multinaţională celebră şi încă nu aflasem că nimeni nu-i de neînlocuit, mă ocupam printre altele şi cu selecţia şi angajarea personalului de care aveam nevoie.

Printre multele CV-uri trimise s-a strecurat şi cel de mai jos. Nu este singurul. Mai am mostre de gen.

Luaţi loc într-un fotoliu lejer, descântaţi o cafea şi citiţi-l pe îndelete. Merită. Şi dincolo de gluma aparentă, gândiţi-vă că aceşti tineri există cu adevarat.
Sunt tineret mândria ţării. Cei care o să-mi plătească pensia, dac-o mai apuc.
Sau cei pe care-i găsim prin ospicii.

Nume: XXX
Data nasterii: 11.04.1984, necasatorit
Stagiu militar: nu

Scrisoare de intentie

Visul meu este sa-mi folosesc toate atuurile mai eficient decat si le-a folosit Roberto Goizueta (Presedintele si Directorul Executiv al Coca Cola din 1981-1997). El a facut din Coca Cola corporatia de astazi. Cred ca daca as gasi mediul de dezvoltare intr-o companie de genul acesta si compania dumneavoastra este potrivita, as putea performa.

In ultimii patru ani, pe langa activitatea de student al Facultatii de Autovehicule Rutiere a Universitatii Politehnice Bucuresti , am fost implicat intr-o confruntare oficiala cu Directorul General al Mobel Auto, ce a dus la pierderea , pentru acesta , a sediului in care activa compania. Imi doresc ca si in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara compania dumneavoastra, sa fiu implicat in competitie acerba pentru imaginea si profitul financiar al acesteia.Vreau sa ma lupt! Imi place sa inving! E foarte placuta VICTORIA in orice domeniu! Sunt sigur ca imi impartasiti aceiasi pasiune pentru lupta si pentru invingerea adversarului! Daca sunteti in rezonanta cu frecventa mea emitenta , as fi bucuros sa ma contactati si sa incepem o profitabila colaborare !

Eu am 24 de ani! Sper ca aceasta ultima informatie sa fie importanta pentru dumneavoastra.
Va multumesc pentru timpul acordat si sunt ferm convins ca voi fi contactat de catre dumneavoastra!

Obiectiv: sa performez in orice domeniu lucrez, sa-mi demonstrez calitatile si aptitudinile atat pe plan indelungat cat si pe termen scurt.

Educatie:
– Absolvent al Facultatii de Transporturi, Sectia Autovehicule Rutiere, Universitatea Politehnica Bucuresti ,2008
– Absolvent al Colegiului “ Spiru Haret” Profil mecanic in anul 2003
– 4 ani studiul pianului la “Liceul de Arta“ Ploiesti
Cursuri, atestate si premii:
– Inginer auto
– Diploma de specializare : “Tehnician constructii metalice”

Mini interviu: 

1. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum?
Am recuperat pe cai legale si morale firma tatalui meu ce mi-a fost lasata mostenire din posesia unor persoane influente, fara resurse financiare si fara o pregatire de lidership prealabila.Ma mandresc cu acest succes!

2. Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?
Nu am avut.

3. Unde va vedeti peste 5 ani?
Intr-o companie puternica, avand calitatea de lider in echipa de management!

4. Care este cel mai mare vis pe care-l aveti? Care este idealul dumneavoastra in cariera?
Cel mai mare vis pe care il am, dar pe care il voi implini in curand, este ca la venirea mea intr-o companie intreaga structura sa se modifice in directia atingerii constante a succesului financiar si de imagine! As vrea ca sa fiu asemenea lui Roberto Goizueta Presedintele si Directorul executiv al Coca-Cola, care da adevarate lectii de viata !

5. Care este jobul care credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine?
A fi lider e un job in sine fie ca il practici in viata sociala, profesionala sau familiara! Deci cred ca cel de lider!

6. Descrieti compania ideala in care ati dori sa lucrati?
O companie cu potential enorm de dezvoltare, nu atat cu o pozitie actuala foarte sus cotata.

7. Care este departamentul in care doriti sa lucrati (aveti dreptul la o singura alegere)? Explicati de ce credeti ca sunteti potrivit si de ce ati facut aceasta alegere!
In echipa manageriala cred ca m-as integra foarte bine data fiind si experienta mea ”extra scolara”de pana acum!

8. Detaliati personalitatea dumneavoastra ( hobbyuri, aspiratii, ce va motiveaza, stil de viata si lucru, etc ).
Sunt o persoana foarte hotarata, de neinduplecat cand iau o decizie si daca motivatiile celorlalti nu sunt foarte bine argumentate logic, nu clipesc orice ar fi, oricat de periculoasa ar fi decizia mea pentru pozitia mea! Imi place sa admir performanta in orice domeniu, fara exceptie. Imi place tehnica, cinematografia, muzica, natura, orice se ridica deasupra obisnuitului. Nu as suporta sa stau intr-un loc si pret de cateva ore si cativa bani, sa ma autolimitez. In viata, poate e un mare defect, iau totul mult prea in serios!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)