Află ce mai facem
Check Google Page Rank

8 martie despre singuratateImi place luna Martie din simplul motiv ca debuteaza cu o saptamana de rasfat.

Este poate singura perioada din an cand ma alint si sunt alintata, ma simt mai feminina si am o ciudata stare de bine.

Martie este sapta-luna femeilor. Debuteaza in forta cu 1 Martie si se incheie exploziv cu 8 Martie.

Dupa… toate zilele care urmeaza sunt ale barbatilor.

Asadar dragi barbati, ca va convine sau nu, pentru o scurtă perioada de vreme trebuie sa ne onorati si sa multumiti Cerului ca existam si va suportam in toate zilele si noptile de la inceputul lumii.

Iubiti-va sotiile, mamele, fiicele, surorile, soacrele. Mai ales soacrele. Admirati-va sefa si incercati macar o saptamana sa nu-i mai socotiti avansarea in detrimentul vostru ca fiind doar o chestiune de alcov.
Sunt poate un pic rea dar sigur nu nedreapta…

Imi place luna Martie pentru ca infloresc ghioceii, zambilele miros innebunitor, vremea rea si murdara da semne de oboseala, incepe sa adie un vant caldut, sigilez pentru iarna viitoare caciula cu urechi, fularul si manusile cu un deget, dau iama prin garderobă si-mi pun dorinte masurabile.

Oricat de multe pretexte ar avea barbatii sa ne alinte de zilele noastre, motivele supreme de multumire depind tot de noi: cand ne autorespectam, cand ne pasa de mintea, sufletul si trupul nostru.

Ziceam de dorinte masurabile: pentru 8 martie am una legata de accesorii.

Imi doresc ca debutul primaverii sa vina la pachet cu o bratara vintage si o esarfa de matase.

Accesoriile bine alese pun in valoare feminitatea. Intr-o lume a barbatilor conteaza enorm prima impresie.
Mai ales ca, domnilor, femeia este imaginea barbatului asa cum barbatul este imaginea femeii de langa el.
Constat din ce in ce mai des ca sunt atat de multe femei istovite de munca si probleme incat nu-si mai doresc nimic. Aspectul este ultimul lucru care le mai intereseaza. Mare păcat. Ar trebui ca o femeie sa nu inceteze nicio clipa sa fie femeie.

Chiar si atunci, sau mai ales atunci cand suntem iubite, sotii, mame: barbatul de langa noi va aprecia pana la un punct mancarea gadilata la foc mic, casa luna si curtea bec.
Dupa un timp va considera ca asa trebuie si se cuvine, si ochii ii vor aluneca spre promisiuni mai proaspete si mai frumos mirositoare (nu ca vrea neaparat dar marea majoritate a barbatilor sufera de strabism avansat…).

Dragelor, aveti grija de voi si sanatatea voastra, fiti puse la punct, imbracate corespunzator varstei, iar complimentele si starea de bine vor veni de la sine.

Profitati din plin de saptamana voastra din luna Martie! Si pentru ca barbatii se fac ca nu inteleg, explicati-le scurt si la obiect ce nevoi si dorinte aveti.
Nu de alta, dar s-ar putea ca de 8 Martie sa va intampine triumfatori c-o bormasina si 3 gladiole, ca doar obrazul subtire cu cheltuiala se tine!

2 Responses to Ce-si doresc femeile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)