Află ce mai facem
Cufarul cu Dichiseli
Check Google Page Rank

Ce ţi-a adus Moşul?/Despre Singuratate

Berbec
Vesti excelente pentru Berbeci. Sunteti incapatanati si veti cauta cadoul pana veti face ghetutele harcea-parcea.
Partea buna e ca va veti imbunatati capacitatile intelectuale, investigand semnificatia cuvantului „mucles”.

Taur
Maine va fi un Mos Nicolae de rahat. Nu numai ca nu vei primi nimic, dar iti va disparea si un pantof, iar pe celalalt iti va calca cineva cu noroi, probabil un tip din zodia Scorpion, zodie in care s-au nascut extrem de multi mantogari.

Gemeni
Mereu ai fost ambiguu. Nu si maine, cand vei injura Mosu de toti elfii. Pentru ca Mercur si Venus sunt in trigon cu rahat, esti probabil cea mai norocoasa zodie! Vei primi bilete la toate concertele Hrusca. Bonus, bilete la Banica, sa te saturi!

Rac
Esti nascut intr-o zodie excelenta. Pentru a lua teapa pe 6 Decembrie, primesti o colectie de timbre de la bunicul tau, partea proasta e ca sunt toate cu Ceausescu si n-ai facut nicio daravera. Desi e irelevant pentru acest tip de horoscop, cu dragostea stai prost. Asta asa, ca sa te simti si mai umilit.

Leu
Cea mai puternica zodie, cel mai frumos cadou. Vei primi un ghemotoc de par din coama lui Remus Cernea si un voucher la o petrecere de swingeri cu Zgonea si nevasta-sa, tematica fiind „Porceala-n balegar. Guit! Guit!”

Fecioara
Cuadratura Lunii cu Marte ii predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind in total antagonism cu Mosul, care se stie ca e in zodia Sagetatorului. Probabil vei gasi in ghetute un stripper, care te va consola de sarbatori.

Balanta
Banii n-aduc fericirea si nici tie nu-ti aduce Mosul mare scofala, asta daca nu tii tu mult la rahatul pe bat numit si „Acadeaua Balantei”. Soarele, in confuzie cu Uranus, te face predispus la o luna amara, deci nu te intreba prea mult cum va fi de Revelion, pe care ti-l vei petrece cu Paula Iacob, la un salon de imbalsamare.

Scorpion
Dulciuri! Bani Cash! O excursie intr-o destinatie exotica! Sunt doar cateva din lucurile pe care nu le-ai primit nici anul asta! Pentru ca Venus e in casa Carnii, anul asta ai primit salmonela. E indicat sa-ti versi nervii pe cineva din zodia Racului, aia nu sunt in stare sa se apere.

Sagetator
Anul asta primesti cel mai frumos cadou din viata ta! O ora de discutii fara hold, fara „reveniti” si fara „nu tine de noi” cu un operator de la RCS-RDS. Pe langa asta, nimeni nu iti va mai schimba vreodata ordinea canalelor.

Capricorn
Esti inteligent, stii ca Mosul nu vine, mai ales pentru ca Marte e intr-o conjunctura si rudele tale nu au bani. Iti vei pune singur 50 de dolari in ghete, vei face poza si o vei pune pe Facebook, taguind toti prietenii cu care te joci fotbal online, apoi iti vei lustrui cornul cu o soseta festiva.

Varsator
Jupiter e intr-o pozitie dominanta in zodia ta, de unde si zilele negre pe care le vei traversa incepand de acum si pana la finalul sarbatorilor. In ce priveste cadourile, te vei trezi cu un copil nelegitim. Asta e, sa te inveti minte sa mai dai la elf. Vestea buna e ca va fi in zodia Capricorn, o zodie in principiu buna. Numai in principiu.

Pesti
Marte e in retrograd, deci ai instinctul erotic foarte pronuntat, dar e posibil sa fie si de la frig. Cu toate astea, nu vei primi niciun cadou, poate si pentru ca ghetutele tale put a balegar. Fandositule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (10) (6) (6) (6) (5) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)