Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Despre SinguratateMulte comentarii primite la «Cealalta femeie», spre surprinderea mea toate prin mesaj privat, multe de la barbati nemultumiti ca am pus o granita mult prea fina intre amanti si lasi.

Sa punctam de la inceput ca nimeni nu judeca pe nimeni. Nimeni nu traieste viata nimanui, nimeni nu stie ce-i in sufletul nimanui. Daca articolul a sunat ca o chemare in instanta, n-a fost cu intentie.
Nu s-au emis sentinte, nici pareri aruncate cu titlu de lege.

N-am vorbit de «inselatorii» de profesie, sportivi sexuali, barbati sau femei. Ne intereseaza prea putin spre deloc motivele pentru care inseala genul de persoane, indiferent ca-i din simpla curiozitate, palmares, firea omului, efectul razelor de luna asupra galosilor de guma.
Vorba englezului: «shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice».
Subiect inchis.

Am vorbit despre cea mai periculoasa forma de aventura extraconjugala, sex dimpreuna cu sentimente multe, amestecate, si-o dorinta de-a simti ca mai poti conta pentru cineva, ca mai poti place, ca mai poti avea fluturi in stomac.
Cea mai periculoasa forma de aventura, cand confunzi usor iubirea cu indragosteala pentru ca nu prea poti sa-ti consumi in voie relatia.

Viorel nu si-a inselat nevasta ca sa demonstreze ca poate. Nu cred ca se poate numi inselaciune alegerea de-a iubi pe altcineva in timp ce esti intr-o relatie in moarte clinica.
Mai cred ca, stand stramb si judecand drept, sotia lui are o mare parte de vina. A fost catalizatorul eroziunii. In relatie ar trebui sa putem tine pasul unii cu ceilalti. Sau macar sa incercam.
Motivele care l-au determinat sa aleaga familia in detrimentul iubirii? Protectia copiilor? Comoditate? Frica? Procedura complicata? Intr-un final, cine pe cine a imbatat cu apa rece?

Dintre Simina si Viorel, castigator la puncte a fost Simina.
Plecand, Simina a ales sa-si refaca viata. Ramanand, Viorel a ales sa bata pasul pe loc.
Fiecare face cum vrea, dar mai ales cum poate.

Reversul medaliei? Cand a divortat o prietena din cauza clasicului triunghi conjugal, la reprosurile sotului legate de cat de mult si in rau s-a schimbat in decursul anilor, raspunsul ei m-a izbit in inima, din pacate pe el nici nu l-a atins:
«Spune-mi ce-ai impartit cu amanta ta. Spune-mi daca ai impartit rate la 3 banci, parinti bolnavi de cancer, copil cu probleme de sanatate. In ultimii ani spune-mi de cate ori ai platit facturile, de cate ori ai sunat sa intrebi daca avem paine pentru masa de seara, de cate ori ai spus, uite, de asta ma ocup eu, tu odihneste-te.
Iti spun eu, ca poate nu-ti aduci aminte. Niciodata. Nu te mira ca sunt acra, nu te mira ca sunt ironica, nu te mira ca nu mai facem sex. Daca am ajuns asa, este foarte mare parte vina ta. Pentru ca ai ales sa imparti cozonacul cu amanta ta si cu mine doar tocana de resturi»

Au fost doar ei doi cand a rostit vorbele astea. Sunt convinsa ca, spunandu-le, din cauza durerii ii curgea sange curat prin toti porii.
Urat se poarta un barbat cand nu mai respecta o femeie. Ca de iubit, nici nu se mai pune problema.
Ajunsa intr-o asemenea situatie, te-ai astepta ca femeia sa-si caute alinare langa altcineva. De cele mai multe ori, de prea multe ori, n-o face. Cred ca nici chiar femeile nu stiu de cata anduranta sunt in stare. Din pacate.

Sa fim sinceri. Ochii vad, inima cere… dar constiinta nu si nu.
Cand o dai dracului de constiinta, gandeste-te bine de ce-o faci. S-ar putea ca, rascolind prin cenusa, sa gasesti scantei care-ti vor frige mainile si-ti vor arde ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)