Check Google Page Rank

Vineri 13/Despre SinguratateE foarte rau sa n-ai pe cine da vina, mai ales cand patesti chestii; atunci e musai sa gasesti rapid un vinovat pe care sa-ti versi dracii.

Suntem maestri in dat vina pe lume si viata dar niciodata pe noi: Mercur retrograd, pisica neagra, 3 ceasuri rele in fiecare Marti, popa iti taie drumul, cucuveaua face vocalize, ziua de Vineri in general si Vineri 13, in special.

M-am tot intrebat pentru care fapte Vineri este oaia neagra a saptamanii.

Vineri este debut de weekend si, oricate belele mi-ar fi adus ziua si saptamana, nu cred sa existe pe lume o persoana mai multumita ca mine care, instalata comod in fotoliu si acompaniata de un pahar cu vin bun, astept la TV un film promitator.

Sa vedem ce zice iepurasul din joben despre ziua de Vineri:

* Vineri este condusa de Venus care, ca orice femeie, este blonda si, ca orice blonda, este capricioasa. Din cauza asta socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ.

* Tatal Dracilor are puteri mai mari Vinerea decat in restul zilelor. Un pic de aghiazma mica, mai multa aghiazma mare si s-a rezolvat problema. Si tamaie, o mana de marar, una de patrunjel… cred ca totusi e alta reteta, dar merita incercat.

* Vineri nu trebuie sa-ti tai unghiile si parul si nici intr-un caz sa mergi la doctor; se zice ca aduce mare necaz, chiar s-ar putea să mori. Propun ca manichiuristele, frizerii si toti doctorii din lume sa-si ia liber in toate zilele de Vineri de acum si pana in ziua de apoi. Care nu va mai veni, pentru că nu are motiv.

* Vineri a fost ziua în care Eva l-a convins pe Adam sa guste dintr-un mar; asta chiar este o aiureala atata timp cat marul este fructul cu cele mai multe vitamine. Este pacat sa acuzi pe cineva ca se ingrijeste de sanatatea ta. Cum bine se zice: „An apple a day keeps the doctor away. An onion a day keeps everybody away.” Practica figura daca Vinerea ai sedinte la birou.

* Daca Vineri se combina in mod fatal cu numarul 13 atunci mai bine stai în casa si dormi pana Sambata, 14.
Nici macar nu te da jos din pat, s-ar putea sa aluneci pe o coaja de banana dracu stie cum aparuta fix in calea ta si iti rupi ceva important in cadere.
O sa ai nevoie de un doctor si o sa mori, doctorii nu lucreaza vinerea.
M-am interesat, in 2017 avem doar 2 zile de Vineri 13, una in ianuarie si alta in octombrie. De una am scapat, sa vedem cu a 2-a…

* Copii nascuti Vinerea vor avea numai ghinioane, vor cadea din lac in put si vor fi mari iubareti, amante si amanti de senzatie. Are grija Venus…

Luandu-le pe toate, amestecandu-le bine si dand aroma cu oleaca de bors, am aflat ca sfarsitul lumii va fi precis intr-o zi de Vineri, mai exact 13, mai precis 2029, cand un meteorit va lovi planeta.

Dar pana atunci mai sunt 12 ani si cum nu-mi fac planuri pe termen lung, diseara deschid o sticla cu vin si va urez weekend de exceptie!

2 Responses to Dacă e vineri, e de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *