Despre SinguratatePrimesc zilnic cam 30 mailuri. Oferte de serviciu, reduceri la diverse, noutati din ziare, glumite de la prieteni si multe, multe… multe sfaturi.

Despre ce sa fac si in special ce sa nu fac.

Acest articol este un omagiu adus tuturor celor care ma informeaza si le pasa de mine.

Aduc multumirile mele in special prietenei Sorana, care m-a informat despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor, pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit..
Din acelasi motiv frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid.

Am umblat la economii deoarece am donat oleaca unei fete bolnave (Sorina Vasilescu) care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara.
Dar nu-mi bat capul : un functionar superior al bancii din Uganda vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pentru ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.

Nu-mi fac probleme legate de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.
Am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns, daca dau mai departe mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci minute.

Datorita grijii ce mi-o purtati, nu mai beau Coca Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.
Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina, astfel incat un criminal in serie sa nu se poata urca pe bancheta din spate in timp ce eu alimentez.
Nu ma mai duc la cumparaturi in marile magazine, deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.
Nu mai raspund la telefon, deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica, Uganda, Singapore si Uzbekistan .

Multumita voua, nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea, deoarece un mare paianjen maro cu gri sta ascuns sub colac, gata sa ma omoare instantaneu, muscandu-ma de fund.
Si multumita importantelor voastre sfaturi, nici nu mai pot ridica bancnota de 50 ron pe care am gasit-o in parcare, pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual, care asteapta sub masina, sa ma traga de picioare si sa ma posede animalic.

Daca nu dai share acest articol la cel putin 144.562 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau fix la ora 17:00 in dupa amiaza urmatoare, iar mustele de la 12 vaci iti vor infecta spatele si iti va creste un uger paros.

Stiu ca asta se va intampla deoarece i s-a intamplat unei rude indepartate a cosmeticianului verisoarei celui de-al doilea sot al fostei soacre a prietenului vecinului meu de palier.

Apropo…dupa studii indelungate, un cercetator britanic (!!!) a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara spre deloc citesc mail-uri si orice pe calculator cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o ridici acum…. E prea tarziu!!!

P.S: Pentru ca am idei putine si fixe, trimit saptamanal mail functionarului superior din Uganga, explicandu-i ca trimit raketii pe capului lui daca nu-mi vireaza banii mai repede!

One Response to Despre fricile induse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (10) (6) (6) (6) (5) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)