Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Despre SinguratateFamilia ei

Sunt duse şi apuse vremurile în care Laurenţiu putea să facă Crăciunul cu prietenarii, să se îmbete rangă şi să zacă până la Revelion. De Crăciun trebuie să se ducă la familia Clementinei, să mănânce cu mă-sa și tac-su.

Mă-sa, care ştie tot ce se poate ştii despre a lui viaţă sexuală, că așa fac femeile, dau din casă tot ce mişcă, intimitate 0.
Este evident că le ştie pe toate dar se uită la el prefăcându-se că n-ar ști. Dar nici măcar ăsta nu-i asta cel mai groaznic lucru.
Partea nasoală e că se uită la Clementina, cu carnea ei tare și poponeţul fâşnet, apoi se uită maică-sa, cu gușă și spatele cât tractorul, știind sigur că peste 20 de ani exact așa o să fie și Clementina.

Și să nu uite de tac-su. În 90% din cazuri se uită la el ca și cum ar vrea să-l spintece cu barda. În 10% pare prietenos dar se preface. Îl urăște profund pe Laurenţiu: nu e de nasul fiică-si.
Laurenţiu nu se îndoiești nicio clipă că dacă l-ar prinde dormind, tac-su Clementinei o să-i pună perna pe față și pe urmă o să zică că s-a sufocat în somn.

Cadourile

Clementina mereu îi face cadouri tâmpite. Și el trebuie să se prefacă că-i plac. De Crăciunul ăsta a primit chiar două cadouri: un deodorant care miroase a gay şi un ceas- cine draq mai poartă ceas!!!
De regulă îi face cadou aiureli decorative de pus prin casă sau haine urâte şi demodate.
Cel mai rău a fost când l-a cadorisit cu chestii simbolice, făcute de mânuţa ei. A trebuit să poarte la gât ca un bou un şmotocel simpatic prin care-i declara iubirea ei eternă. S-a făcut de râsul curcilor în ditamai multinaţionala.
Și nu, nu merge să-i ia şi el ceva simbolic, ca un fier de călcat. Și nu din cauza ei ci a tutelor cu care Clementina stă toată ziua la cafea când se preface că munceşte la multinaţionala ei, de unde vine ruptă de oboseală şi fără chef de sex.

Femeile trebuie să arate două chestii de sărbători: unu, cheltuiești mulți bani pe ea, doi, faci fix ce vrea ea de sărbători.
Sentimentele trebuie cuantificate. Trebuie să aibă ce să arate și să povestească cetei de tute şi lu` prietena ei cea mai bună, o bunăciune de gagică la care Laurenţiu n-o să aibă acces în veci de veci, amin!

Hybris sezonal

Iarăși, aici se combină două chestii. Credința Clementinei e că de sărbători se întâmplă numai lucruri frumoase, deci nu ai cum să te cerți cu ea orice s-ar întâmpla, și credința ei că știe cel mai bine ce înseamnă sărbătorile, cum trebuie petrecute și ce trebuie să facă Laurenţiu ca să se distreze.

Laurenţiu şi-ar vinde un rinichi numai ca să stea în casă și să se joace în neştire la calculator.
Ei bine, nu! Clementina vrea să-l ducă la munte cu încă trei cupluri de anoști, să joace mima, să bea vin fiert și să cânte la karaoke. Apogeul acestui fals sentiment de importanță și terapie de cuplu e de Revelion.

Femeile sunt nebune. Nebune grav. Clementina e mama şi tata lor. Ea nu își dă seama că între 31 decembrie și 1 ianuarie trece o zi. Nuu, e mult mai mult. E un prag temporal și psihologic, c-o simbolistică profundă.

A trecut un an, o perioadă relevantă din viața ei în care a îmbătrânit și s-a maturizat brusc. A devenit mai înțeleaptă și cu o privire mai exhaustivă asupra viitorului. Brusc.
Laurenţiu s-a uitat adânc în ochii ei şi a văzut o partidă de sex turbat, Clementina s-a uitat adânc în ochii lui Laurenţiu și a văzut 3 copii nenăscuți.

Se uită la Laurenţiu şi deja se gândeşte la nume pentru viitoarele progenituri care vor seca sănătatea și portofelul lui Laurenţiu, în timp ce Laurenţiu priveşte fascinat o reclamă la prezervative şi se gândeşte la un ménage à trois
Evident, are doar nume proaste în cap. Că femeile nu se gândesc la nume normale, care nu ies în evidență.
Gen Clementina și Laurențiu.

One Response to Motive pentru care să îţi părăseşti iubita de sărbători

  • Am avut si eu candva un cuplu de papusi exact ca acelea din poza. Au cazut de pe etajera si si-au s-au spart capetele din portelan tocmai in anul in care s-a intamplat divortul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)