Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Despre singuratatea sexologului de serviciu (II)/Despre SinguratateZic să continuăm. Am citit zilele astea ceva foarte important şi-i musai să vă informez întrucât înţelepciunea şi concluziile legate de viaţă în general şi femei în special trebuie să circule. Ca Mioriţa.

Dacă nu, ajungem în situaţia disperată de-a aştepta 75 de ani ca să pătrundem în tainele omenirii adânc, rece şi umed.

Revedind la oile şi Mioriţa noastră, un studiu relativ recent (nu ştim cu precizie de câte sute de ani) ocupat până peste cap cu sexualitatea femeii, a ajuns la concluzia absolut genială că femeile foarte tinere, pe de o parte, şi femeile înaintate în vârstă, pe de altă parte, sunt femeile care au orgasm cel mai frecvent.

Întrucât nu mai sunt nici foarte tânără dar nici înaintată în vârstă- genul “nici cal, nici măgar”- m-am trezit nesatisfăcută şi lăsată pe dinafară. Cum nu-mi plac situaţiile ambigue, zic să vă împărtăşesc ce şi cum devine situaţiunea, poate cineva îmi dă vreun sfat dezinteresat.

Rezultatele sunt atât de descurajante încât îmi vine să iau drumul codrului doar cu 3 cutii de bomboane şi telefonul din dotare: în ce le priveşte pe femeile vârstnice, cercetarea arată că o cincime dintre femeile de 80 de ani şi peste au activitate sexuală, iar dintre ele 50% au orgasm de fiecare dată.
Deci mai am de aşteptat până la atare performanţă.

Vreau să ştiu exact cum stau, scotocesc şi aflu: la studiu au participat 800 de femei cu vârste între 40 şi 100 de ani: din start dau dracu toate concluziile legate de femeile foarte tinere.
Sau poate femeile de 40 de ani sunt foarte tinere comparativ cu cele de 100, este doar chestie de nuanţă şi-mi complic viaţa inutil.

Dragelor, una peste alta (sau una peste altul, sau altul peste altul, după posibilităţi) avem aşa:

– 40% s-au declarat satisfăcute, 24% destul de satisfăcute si 33% s-au declarat a fi foarte satisfăcute de calitatea raporturilor sexuale; rezultă un total de 97% dintre chestionate.
Restul de 3% care nu ies la catalog probabil l-au alergat cu toporul pe cercetarul obsedat şi impotent, l-au afurisit, ras în cap şi aruncat în curu’ gol pe uliţă, să râdă tot satul de aşa individ libidinos.
Nu ştim însă vârsta femeilor incluse în eşantionul de 3%.

– Când s-a avut în vedere viaţa sexuală în ansamblu (adică nu doar raporturile sexuale), 26% s-au arătat puţin satisfăcute de ea, iar 34% – satisfăcute.
Asta cu viaţa sexuală în ansamblu m-a aruncat în cea mai neagră despresie: există viaţă sexuală fără raporturi sexuale şi aflu abia acum!!!
Deci în materie de sex am nevoie de bonă, baveţică şi cerc sau Antonio Banderas, dacă-l întâlnesc umblând prin piaţă după merdenele, morcovi şi banane.

– Dintre cele care nu au o viaţă sexuală de cuplu, 50% au spus că sunt destul de satisfăcute de activitatea sexuală pe care o au… dar nu se precizează cu cine, exact ce era mai important.

– S-a constatat că satisfacţia unei vieţi sexuale active creşte odată cu înaintarea în vârstă: această satisfacţie este percepută şi declarată de 25% dintre femeile tinere (sub 59 de ani- aha! m-am lamurit care’s femeile tinere), de 30% dintre cele cu vârste între 59 şi 69 de ani, de 44% dintre femeile cu vârste între 69 şi 79 de ani, de 47% dintre femeile de la 80 de ani în sus.

Nu cunosc dacă cercetătorii în cauza sunt britanici şi nici ţările în care trăiesc femeile respondente.

Se mai discută intens de lubrifiere, act sexual şi satisfacţie garantată pentru femeile trecute de 80 de ani, dar am obosit de atâtea calcule, analize pe text plus că mă încearcă multă invidie şi pizmă.

N-am concluzie de final, vă las voi, fiecare în parte.

Şi-mi amintesc părerea unui bun prieten, aflând că în zona lui raportul bărbaţi: femei era de 1:1, în timp de raportul general era de 1:2:  “ Recensământul ăsta a luat în considerare că vecinul de la 3 are nevastă şi amantă, în timp ce eu sunt singur? Rezultă raport 1:1 dar vreau să ştiu unde sunt alea 2 femei ale mele”.
Am încercat să-i explic că vrabia din mână nu-i totuna cu cioara de pe gard, dar o ţinea una şi bună: “să vina alea 2 femei ale mele!!!”.

2 Responses to Despre singurătatea sexologului de serviciu (II)

  • ” S-a constatat că satisfacţia unei vieţi sexuale active creşte odată cu înaintarea în vârstă…” ; normal, deoarece odata cu inaintarea in varsta scad si pretentiile 🙂 Se face trecerea de la visatoare la realista, in alte cuvinte de la kamasutra de 10 ori pe zi, la doamne ajuta, mai fac o matanie in plus ca poate, poate dau de ea (era un cantec: eu o caut pe aceea pe care’o iubesc :)))

    Asadar doamna de 80 + ani se declara super satisfacuta daca moserul e cu 10 ani mai tanar si dupa o punga de viagra are o erectie precara …vorba cantecului popular „nu mai ia pistolul foc”: „nu mai intra cum intra, abia intra cum iesea” 🙂

    Sper ca s-a observat un aspect important care a fost TOTAL neglijat in articolul original (sanchi, de parca l-am citit ;): pozitiile nu conteaza! Nu cred ca o doamna 80+ face spagatul pe sifonier sustinuta erotic de junele 70+ :).
    Amendament: daca pozitiile conteaza, atunci cei de varsta a III-a sunt experti la folosirea echipamentului din dotarea sex-shopurilor 😉

    Serios acum, depinde unde s-a publicat acel articol, ma refer la impact factor ca prea are multe hibe din punct de vedere statistic (according to you;).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)