Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Intalnire surprizaAm stat pe gânduri jumătate de zi: să mă duc… să nu mă duc…

“Hai mă- zice amicul X- ieși și tu cu fata asta că nu mori! Cunoști pe cineva nou, mai sunt persoane singure ca și tine, fată OK…dau și o bere că nu mai scap de gura neveste-mi, in care  s-a trezit instinctu’ de pețitoare”

M-am tot gîndit: e clar, dacă e prietenă cu vrăjitoarea… și  îi mai și seamănă…nu mă duc! O fi ea fată bună da` are fițe de feministă emancipată-n cap! Mda, deci scot o scuză tun și zic pas…

… Da` poate nu-i așa, că doar n-or fi toate femeile lumii la fel, până la urmă fiecare dintre noi oricât de singur și sters ar fi, tot e un mic unicat, nu?

… Sau mai bine aleg rețeta clasică de sâmbătă, un fotbal cu băieții și o bere brumată după, decât să ascult două ore de platitudini înşirate de-o posesoare de trei pisici care vrea să mă schimbe că de! sunt eu “băiat bun dar cam lipsit de ambiție. „Și uite, o să-ți dau o carte de dezvoltare personală „Cum să-ți conduci afacerea ca pe-o armată”, e foarte bună, să știi! Și uite și asta e bună , „Împacă-te cu copilul din tine”…mie mi-au folosit foarte tare, să știi, după ce le-am citit sunt alt om, mai decis, mai bun”… mai bla bla bla (ultimul ei psihiatru ce zice? Și-a revenit din șoc?)

… Măi să fie! Ce dracu` fac? Mă leg la cap fără să mă doară sau ce? Că singurătatea nu-mi place, nu-i vorbă, dar eu sunt sătul de a mea, nu o mai vreau și pe a altuia! Care eventual e și mai nebun ca mine.

… Auzi, pân` la coadă-s bărbat, curaj amice, îmi zic, îl sun pe amic și-i zic cu maxim de indiferență “Spune-i nevesti-tii s-o sune pe amica ei, ne vedem sâmbătă la 5 trecute fix. Și dacă o fi o sclifosită cu mofturi gen raw vegan (ca vrăjitoarea) te dau dracului și pe tine și pe ea dar mai ales pe nevastă-ta, care-a înnebunit cu zenu`, karma și feng-shuiu`”

… Sâmbătă m-am foit trei ore încheiate… să mă-mbrac sport, că fetele apreciază sportivii (plus că dacă o fi una mai “light”, scap mai ușor de țoale la momentul oportun) dar ce fac cu burta de băiat serios…Deci nu sport.

… Sau să mă dau telectual smart casual cu blugi și sacou? Mă, dar nu-s io ăsta, ce dracului, m-am tâmpit de tot, ca un șoarece corporatist n-arătam acuma…Metrosexual nici atât, nici măcar nu știu cum se scrie, darămite de înțolit…E clar, se vede lipsa de activitate competițională în ultimul timp.

… În fine, mi-am tras niște pantaloni de doc la care-am asortat o cămașă la culoare complementară și m-am parcat pe scaunul din restaurant la ora stabilită.

“Ia să vezi că stau ca un cercopitec p-aici o juma` de oră și prețioasa nu catadicsește. Respiră adânc și nu te speria indiferent de ce vezi, dă-ți seama că urâțenia ei devine o noțiune relativă după a 17 a bere și la 200 de metri de ea”

… Cu noianul ăsta de gânduri în cap, nici n-am observat că la masa mea s-a oprit o brunetă frumoasă, cu o privire blândă, cu ochi mari și luminoși, care mi-a întins zâmbitoare mâna “Sunt prietena Corneliei”…

Și totuși e frumoasă viața, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)