Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Despre singuratate

… Azi se voteaza pentru europarlamentare. Lumea nu pare interesata. E frumos afara, prin urbe sunt o gramada de tentatii, avem treburi de rezolvat, nu prea stim ce inseamna votarea asta si cum foloseste la succesul nostru in viata.
In urma genului de gandire ne-au reprezentat in fata lumii Gigi Becali si EBA. Ani de zile imaginea Romaniei in lume a fost un infractor si-o analfabeta botoxata.
Azi este Duminica Orbului din Nastere. Noi n-am fost orbi din nastere. Am fost temporar in intuneric, dupa 25 de ani nu mai avem scuza nici daca mama ne-ar fi fost «ignoranta» si tata «saracia».
Uneori simt ca nu mai apartin acestei tari. O tara care pleaca la culcare cu un guvern si se trezeste cu altul, unde alegerile se castiga cu autobuzul si sacosa cu mancare, o tara in care triumfa analfabetii, hotii, securistii si curvele.
Sper ca diferenta sa n-o faca voturile din strainatate. Cu tot respectul pentru cei plecati, ca doar nu de bine au plecat, soarta unei tari trebuie decisa de locuitorii ei, de cei care muncesc, platesc impozite si traiesc aici.
Inca din antichitate, soarta cetatii era decisa de locuitorii cetatii.
Asadar mergeti la vot pentru ca miza este uriasa. Este cazul sa nu mai fim pasivi, sa gandim si sa sanctionam hotia si analfabetismul. Avem sansa doar din 4 sau 5 ani.

… De ceva vreme scandalurile din lumea medicala se tin lant. Multi implicati, de la farmacisti la medici cu staif. Silicoane si citostatice decontate din banii nostri. De ce? Simplu. Nepasarea si saracia naste monstrii.
Pe de-o parte, sunt inadmisibile salariile de mizerie platite angajatilor corpului medical, de la infirmiere si pana la medici cu cota. Cel putin comparativ cu plata unui parlamentar fara studii, care doarme in post si habar n-are pentru ce ridica mana. Sau daca are, este impins de interesul cuiva si comisionul personal.
Este inadmisibil ca un medic, din salariul cu care il blagosloveste onorabilul stat roman, sa nu fie in stare sa-si cumpere si intretine o masina in care sa vina confortabil la spitalul unde urmeaza sa opereze un bolnav de cancer.
Este inadmisibil, platind asigurare de sanatate, sa mergi la spital cu sacosa cu medicamente si spirt si fasa si asternut de pat.
Banii nostri sunt cheltuiti exact de analfabetii- marioneta, unsi politic in functii unde ar lua decizii mai bune si-un babuin.
Pe de alta parte, cand isi decid profesia, medicii stiu exact in ce se baga.  Este inadmisibil sa condamni niste oameni loviti de soarta in modul cel mai crunt, sa te erijezi in bomboana de pe coliva.
Este inadmisibil ca o femeie operata de cancer sa nu aiba acces la implant mamar si toate curvele sa-si schimbe cupa B in cupa C si pe urma in cupa D, pe banii nostri.
Este inadmisibil sa vinzi citostatice bolnavilor de cancer. Platite din banii nostri. Este inadmisibil sa fii condamnat la moarte pe banii tai.

… Dar sa vedem partea plina a paharului.
Adrian-copilul-problema s-a resemnat ca pe fii’sa a dezvirginat-o un cocalar si pune de nunta cu 1000 de invitati si lovele fara numar, fara numar, fara numar.
Prigoana iar se injura cu nevasta, o sa aiba paina alba de mancat Acces Direct si Maruta, oricum sunt cu audienta-n cer.
Asta dupa ce-l mai slabeste pe Nelson Mondialul, alintat cu respect «domnule Nelson Mondialul» de aceeasi individa care multumea «regelui Cioaba ca ne-a onorat cu prezenta».
In rest, de bine sa auzim. Si sa avem sanatate, ca-i mai buna decat toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)