Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Sa alegi cadoul potrivit poate fi de multe ori o chestiune stresanta. Te raportezi la persoana, pe urma la buget, undeva se rupe echilibrul dintre cele doua si intri in dilema.

Daca pentru femei este mai rapid rezolvabil- n-ai buget pentru un cadou original, alegi ceva util si consumabil- situatia se complica in cazul barbatilor nostri cei de toate zilele si de toate noptile, ca-i sotul, iubitul sau concubinul, amicul, tata, fratele, cumnatul, verii si etc. (cu recapitularea asta constat ca’s chiar prea multi barbati in viata noastra… )

In vremurile apuse erai in mare avantaj daruind un pulover frumos ambalat sau eterna combinatie camasa-cravata, sosete si chiloti.
Imi amintesc ca majoratul unui var s-a lasat de-a dreptul cu o garderoba pentru partea de sus astfel incat, baiatul devenit barbat ( !!!), a intrebat daca-i ok sa arboreze camasile primite asortandu-le doar la chiloti intrucat nimeni nu s-a gandit sa-l fericeasca si cu o pereche de pantaloni.

Intre timp ne-am sofisticat gusturile, avem variante multiple de alegere dar si dificultatea de-a nu mai deosebi falsul de original.

Desi n-ai crede, si in materie de cadouri barbatii sunt destul de greu de multumit.
Poate pentru ca nu cara peste tot o geanta plina de aiureli, poate pentru ca lenjeria intima e mai ieftina, poate pentru ca 2 perechi de pantofi le ajung toata viata si parul carunt si ridurile le stau bine (cata nedreptate !)
Mai nou, sfatuitorii de profesie ne atentioneaza ca trebuie sa tinem cont de personalitatea barbatului atunci cand vrem sa-i oferim cadoul potrivit.

Oricum ar fi, cu buget redus sau mai prietenos, pentru barbati sofisticati sau sportivi, pentru iubit dar si pentru seful agasant si ciufut, gasesti cadourile potrivite pe MyMan.ro
Tinand cont ca barbatii apreciaza atentiile utile si inedite, MyMan.ro le categoriseste in rubrici dedicate bauturilor fine, cadourilor speciale si accesoriilor de lux.

 

Cateva recomandari ;

 

–          o pereche de butoni, esentiali in orice garderoba, foarte apreciati de barbatii pentru care costumul este ca a doua piele

BUTONI MYMAN 600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–          portofel sau borseta, la alegere

BORSETA_MYMAN 600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–          pentru fumatorii pasionati, o pipa cu personalitate

PIPA_MYMAN 600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–          o sticla de vin vechi si un set pe masura

VIN_MYMAN 600x600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SET VIN 600X600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe MyMan sunt multe reduceri si idei de cadou la care, sincer, nu m-as fi gandit.

Imi place ca le am pe toate in acelasi loc, super calitate si livrare rapida. Toata lumea este in castig : el, pentru ca primeste un cadou masculin si inedit si tu, pentru ca ai rezolvat problema rapid si ti-au mai ramas si ceva bani sa-ti iei si tie o mica atentie. Pentru ca meritam, d’aia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)