Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Despre SinguratateLa Scriptura zice ca Eva a fost creata de Dumnezeu din coasta lui Adam. Insa nu se stie daca Adam avea o coasta-n plus sau dupa Creatie a ramas fara o coasta.

La un moment dat, simtindu-se rau si tusind ingrozitor, Adam face o radiografie; Eva, uitandu-se bine, exclama plina de nervi si flustrata maxim: „Adam! Tu ma inseli!!!”

 

 

 

De ce insala barbatii? Toti barbatii inseala? Nimeni nu stie, oricat s-ar dezbate si combate pe tema.

Variante sunt cata frunza si iarba :
… pentru ca simt nevoia de variatie?
… pentru ca nu stiu sa refuze avansurile femeilor, oferta fiind mai mare decat cererea?
… ca sa evite intimitatea?
… sa le creasca respectul de sine?
… pentru ca simt la randul lor ca le trece faina prin traista?
… iubita e prea cicalitoare sau prea iertatoare si deci merge si asa?

Sunt barbati si barbati: unii practica inselatul fara nicio legatura cu iubirea, altii insala investind sentimente si dand mare importanta situatiei.
In opinia mea, inselatul practicat de cei din urma este mai periculos decat cel practicat de cei dintai.

Insa mai importanta decat opinia mea este parerea unui barbat; o gasiti in cartea «Jurnalul unui infidel».
Cumva previzibil, povestile sunt spuse de un barbat divortat.
Nimeni nu poate avea la infinit doua fete: una pentru el, alta pentru altii, fara sa se piarda pe sine la un moment dat.
«Jurnalul unui infidel» trebuie citit mai ales printre randuri. O carte scrisa de un barbat mai ales pentru barbati.

Nu m-a scutit viata de amaraciunea experientei. Am iesit din ea cu gustul fierii dar nu din cauza actului in sine- corpul ne este cel mai mare tradator, uita foarte repede- ci din cauza increderii pierdute.
Daca «dupa» as fi continuat relatia, n-as mai fi avut un moment de liniste. Mai ales ca nici macar cand vezi cu ochii tai nu-i ceea ce pare. De fapt, mai ales cand vezi cu ochii tai.

M-am destainuit atunci unui prieten, cunoscut printre intimi ca joaca la mai multe capete.
Mi-a raspuns ca motivul de pe locul I cu coronita pentru care barbatii inseala este nepotrivirea sexuala.
Dar atentie! nu cea initiala, ci nepotrivirea care apare in timp. Stand stramb si judecand drept… argumentul are greutate.
Plecam la drum impreuna dar, pe masura ce timpul trece si drumul devine sinuos, obositi si epuizati, uitam de bunele intentii de la inceput si incepem sa cautam fiecare alt liman.
Relatiile se croseteaza ca un pulover si depinde cum repari cand scapi un ochi de pe andrea.
Unii desira pana la momentul critic si refac cat de bine se poate; altii croseaza mai departe, sperand sa remedieze defectul pe parcurs, dar gaura devine tot mai mare si mai greu de reparat.

Oricum, si barbatii si femeile spun ca este considerabil mai grav cand insala o femeie, din simplul motiv ca sunt foarte putine cazuri cand femeile inseala «ca barbatii» si foarte multe cand investesc sentimente.
Si pentru ca orice nas isi are nasul, prietenul meu cel infidel a fost si el inselat, sotia facand o pasiune nebuna, dar neconsumata, pentru un barbat cu 5 ani mai tanar.
N-a iertat-o. Mi-a spus ca doar un primitiv ar taxa drept infidelitate actul sexual in sine. Mai multa infidelitate este intr-o strangere de mana si intr-o privire, decat o noapte de amor intr-un hotel la mare.

Nu am concluzie de final. Din miile de raspunsuri posibile la intrebarea «de ce insala femeile si barbatii?», singura varianta 100% adevarata este «pentru ca pot si au cu cine!»

6 Responses to Porunca 7: Sa nu fii desfranat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)