Află ce mai facem
Check Google Page Rank

Sa sexologim nitelPrimesc in cutia postala de toate pentru toti: pliante de la primarie, cu informatii pretioase despre aleea sahistilor pensionari (nu contează ca tot cartierul e plin de gunoaie si caini agresivi, pot sa uit chibitand jucatorii octogenari), reduceri soc la aparate de tuns iarba (am nevoie, stau la etajul 5), carticele pioase despre cum sa-l descopar pe Dumnezeu daca-mi donez salariul pe 2 luni, sfaturi despre cresterea dropilor de apartament si unde mananc cea mai buna pizza cu musli.

De ceva vreme primesc si invitatii manierate sa ma alatur cuplurilor de swingeri care si-au (re)descoperit pasiunea prin practicarea sexului in grup.

Oferta-i cat se poate de tentanta si rafinata: doamnele au prima intrare gratuita (domnii nu! suficienta o bata la un car de oale!) si se ofera oleacă de pileala si 5 capsuni. 

Bonus, daca recomand si alte cupluri dornice de sport in echipa, nu platesc intrarea de 3 ori si primesc cadou un sapun natural cu aroma de antibiotice cu spectru larg.

De multe ori ma gandesc ca m-am oprit din evolutie. Am ramas incremenita in principii si reguli rigide, care nu mai sunt in trend. Cu riscul de-a parea tampita, prafuita si expirata, intreb retoric: cum dracu, ma, sa faci sex in grup???!!!

Chiar atat de mult s-a demonetizat relatia de cuplu si intimitatea? Chiar atat de lipsiti de divertisment si plictisiti de viata, de noi si partenerii nostri, incat nu mai gasim satisfactie decat in practica tavalelii multiple?

Eu cred ca toti acestia si acestea au ceva probleme serioase cu nervii capului. Isi impacheteaza anomalia crezandu-se evoluati fata de noi, plebea, care continuam sa credem ca niste fraieri ca viata intima d’aia e intima, ca nu e publica.

Nu sunt gelosi, simt o placere profunda vazand cum partenerul (partenera) executa judo cu partea adversa, nu se tem de nou, adica experimenteaza ce au altii de oferit si etc si etc… Au familii fericite, sunt multumiti de lume, viata si ei insusi.

La urma urmei, e alegerea fiecaruia. Ce face fiecare si cu cine e chestie proprie si personala. Dar peste puterea mea de intelegere. Poate sunt o incuiata sau poate ar trebui sa mai fac ceva facultati si un master ca sa pot patrunde-n intelesul acestei „minunate” lumi a decadentei ascunse sub o denumire englezita.

Vremea cand se murea din dragoste a murit odata cu Romeo si Julieta. I-a luat locul swingereala oamenilor normali si evoluati, ca metoda de reducere a stresului de orice fel.

Iar eu mai beau un ceai de sunatoare și mai iau un magne B6.

3 Responses to Sa sexologim nitel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)