Află ce mai facem
Check Google Page Rank

  Salata de stiri (I)/Despre SinguratateAm reziliat contractul cu Bechtel. Mai avem să le dăm americanilor (americani?) ceva bani, spune ministrul Șova. Nu mulți, zice el, doar vreo câteva zeci, aproape o sută. De milioane. De euro.

Pentru ce? Pentru c-am fost noi singurii proști ai Europei? Păi cam da. 

Eu propun totuși ca banii ăștia să-i plătească solidar toți miniștrii de transporturi care s-au perindat de la încheierea contractului până acum. Și toți prim-miniștrii. Să meargă ei frumos, să facă împrumut la bancă și să vină cu banii, nu e corect a nominaliza doar unul dintre ei. Apoi, adițional (că așa se lucrează, vedeți prin presă despre actele adiționale la mizeria asta, care au ruinat statul român) să se ducă la pușcărie. Doar adițional, nu direct.

În altă ordine de idei, Mădălina Ghenea a reziliat contractul cu Gerard Butler. Iar acesta e disperat de amor f(l)ocos după ea și face tot posibilul să o recâștige. Zice Libertatea, care le știe pe toate. Traducere: băiatu’ acesta s-a plictisit de pocnitoarea mioritică. O fi ea bună prestatoare și elastică, dar el are un statut.  Ce-i drept, românca a lăsat să se înţeleagă în repetate rânduri că a luat o pauză, însă a refuzat mereu să intre în detalii. Ziariştii americani susţin că au aflat că în ultimele săptămâni scoţianul cu mare priză la femei a sunat-o nonstop pe Mădălina, pentru a reaprinde scânteia dragostei.”. Poate i-o fi frică omului să nu dea colțul singur și nemângâiat. 

Antonia s-a iubit cu un negru. Nu-s rasist… nu prea mult. N-am treabă cu negrii lor, dar cu ai noștri…(dacă îi iubiți, luați-i voi acasă, mânca-ț-aș!, însă aveți grijă la buzunare!). O vorbă din bătrâni spune că o femeie ușoară nu-și schimbă năravul peste noapte și țiganul tot țigan rămâne. Și de Paște și de Anul Nou. Inclusiv promovarea pe care și-o face acum (scandalul cu Tom Boxer și celelalte fâsâieli de presă) tot ceva specific sectorului curvet e. De parcă ar fi singura…

Andreea Marin şi-a tras drăguţ turc. E la mare modă magnificeala lui Suleyman. Iubire mare!

Cioacă a adus la tribunal o înregistrare audio cu Elodia. Ahhhaaaa, Frankenstain se-ntoarce! Și totuși cred că era vie când a înregistrat-o. Să vezi fericire pe Diaconescu! Nea Dane, dă-i bătaie cu oteveul ăl nou, că pierzi exclusivitatea! Tu și toți ceilalți necrofagi de presă!

“ Un spital din România, nominalizat la titlul de „cel mai curat spital din Europa”
Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Braşov! O unitate sanitară privată din România se luptă pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg şi Irlanda. Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au mers la Braşov şi au spus că unitatea de la noi din ţară are cele mai mari şanse să câştige.”
Hopa, mă scuzați, ăsta trebuia să ajungă la bancuri!

Cum să-ţi baţi corect nevasta. Cleric musulman: „Putem să folosim şi o rangă”. No comment. Pentru toate celelalte… există Mastercard!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)