Află ce mai facem
Check Google Page Rank

DESPRE SINGURATATEDupa ce domnul Popescu s-a pensionat, nevasta-sa il tot chinuia cu mersul impreuna la cumparaturi, oricum capiau singuri toata ziua. Pisici de gadilat nu aveau, nici caini de plimbat, nici nepoti de crescut. Si il tot tara prin mall-uri, pe la supermarket, piata de vechituri si targuri cu te miri ce aiureli.

Partea proasta e ca domnul Popescu are oroare de lins vitrine si pierdut vremea aiurea in tramvai, nu mai zic de cheltuit banii si asa prea putini dintr-o pensie mizerabila dupa o viata de munca.

 

In plus, mare gurmand si colectionar fervent de retete complicate, descoperise bucuria informatiilor pe internet. Il incanta mai ales un magazin produse grecesti, si mai mereu „scotocea” prin el dupa oferte si produse noi.

In schimb nevasta-sa, campioana la luat magazinele la rand, nu rata nicio lansare de fuste, reduceri la prese de usturoi si tampoane, chit ca avea 65 de ani.

Pana ieri, cand a primit o scrisorica ciudata din partea unui magazin, pana atunci frecventat cu indarjire. 

 

“Stimata D-na Popescu,
In timp ce probati toate produsele noastre, de la taioare business si pana la lenjerie cu 2 numere mai mici, ocupand cate 3 ore cabina de proba, sotul Dvs. a cauzat destule probleme magazinului nostru, avand un comportament intolerabil, motiv pentru care ne vedem nevoiti sa va interzicem sa ne mai vizitati.

Motivele pentru care am decis acest aspect (completate cu inregistrari ale camerelor de supraveghere) sunt urmatoarele :
– A luat 3 sutiene din dantela si le-a probat peste pardesiu, stricand complet articolele si provocand reactii vehemente din partea cumparatoarelor,
– A setat toate aparatele radio cu alarma de la raionul „Electrocasnice” sa porneasca alarma la 5 minute unul de altul,
– A umplut cu bomboane lipicioase casuta de reclamatii a magazinului,
– S-a folosit de una din camerele de supraveghere pe post de oglinda pentru a-si curata nasul,
– A mutat panoul „Atentie! Suprafata alunecoasa!” in zona cu mocheta a magazinului,
– A initiat discutii nepotrivite cu angajatele magazinului, propunandu-le „nopti de neuitat” daca-l ajuta sa va zideasca in cabina de proba, locul pe care, dupa cum am mai spus, il ocupati cam 3 ore la fiecare vizita.
– S-a ascuns intre rafturile noastre cu camasi pe umeras si, cand se apropia un client, incepea sa strige : EU,EU, ALEGE-MA PE MINE!!!!

Şi ultima, dar in niciun caz cea mai putin importanta:
– A intrat intr-o cabina de proba,  a inchis usa si, dupa aproximativ 10 minute, a strigat foarte tare: „Baaaai! Ati uitat sa puneti hartie igienica!„

Moment in care femeia de serviciu a lesinat, s-a lovit cu capul de-o masa, a avut nevoie de 3 zile de spitalizare, dupa care ne-a dat in judecata pentru conditii de activitate improprii si accident la locul de munca.

 

2 Responses to Singuratatea cumparatorului de cursa lunga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(19) (19) (14) (14) (13) (10) (7) (6) (6) (6) (5) (5) (4) (4) (4) (4) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (3) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)